ADONIS ENACHE - SPECIALIST IN STYLING

ADONIS ENACHE - SPECIALIST IN STYLING

ADONIS ENACHE - SPECIALIST IN STYLING

Adonis Enache este unul dintre cei mai apreciati hairstylisti din Romania si lucreaza cu cele mai in voga persoane publice ale momentului, cum ar fi INNA, Alexandra Stan sau Antonia. Acesta a finalizat cu succes cursurile Academiei Topline. 

Vedeta care a avut prima incredere in el si l-a ajutat cu foarte multe sfaturi la nivel profesional a fost Loredana Groza, care are un loc special in inima lui.

Adonis este un artist complet care se muleaza pe diferite tipuri de personalitati, zile, tip de activitate (shooting, video, pictorial etc), castigator al premiului Best Hairstylist la Elle Style Awards - 2018.

Prima vedeta cu care a colaborat este Loredana. “Prima oara am lucrat cu ea si datorita increderii pe care mi-a acordat-o, am continuat pe drumul asta. Am invatat foarte multe de la ea si inseamna pentru mine o sursa incomensurabila de motivare. Pot sa zic ca sfaturile ei sunt fundatia carierei mele.”

„Primul shooting a fost alaturi de Loredana Groza si, recunosc, mi-a fost extrem de frica!”

Adonis ne povesteste despre shootingul pentru revista VIVA cu Loredana Groza si recunoaste ca ii era extrem de frica. “Nu stiam exact daca o sa ma descurc, ce pretentii are, ce trebuie sa fac si in ce moment. Recunosc, eram destul de stangaci si nu din cauza faptului ca nu stiam ce fac, ci pentru ca era Loredana, pe care o vazusem doar la televizor, iar acum eram doar eu si ea, iar eu as fi facut orice sa nu dezamagesc. Doar ca ea a simtit si m-a ajutat enorm.”

Ideile sale sunt indedite si e mandru atunci cand se merge pe ideea sa si vede rezultatul si reactiile pe care le au fanii vedetelor la schimbarile de look pe care le face: “Asta e bucuria cea mai mare pe care o poti avea. Sa vezi ca oamenilor le place ceea ce faci si se simt bine in pielea lor, dupa o sedinta de hair cu mine”.

Adonis a facut echipa buna si cu Delia

Acesta calatoreste foarte mult alaturi de artisti: “da, calatoresc mult. Am fost in 4 turnee prin tara, cu Loredana. O luna pe an, cam asta fac. Am avut ocazia sa merg cu Alexandra Stan la cateva evenimente in Europa. insotesc artistii care ma solicita la orice eveniment/concert/festival pe care il au si au nevoie de mine. Sa nu mai zic de emisiuni, filmari de clip sau sedinte foto.”

Vedetele din Romania au nevoie de o echipa de profesionisti in spate!

“Clar, vedetele din Romania au nevoie de echipa de specialisti. Se vede cine lucreaza cu specialisti si cine nu. E foarte usor sa faci diferenta. De multe ori, ele nu stiu ce fac colegele lor de breasla si se mai intampla sa aiba aparitii similare. De aceea, e important sa aiba un stilist, care sa se muleze pe personalitatea lor, sa fie la curent cu tot ce se intampla in piata si sa ajute la identificarea unui stil. E foarte important ca o vedeta sa fie WOW la fiecare aparitie publica.”

 Cititi interviul in totalitate aici.

  • ADONIS ENACHE - SPECIALIST IN STYLING
  • ADONIS ENACHE - SPECIALIST IN STYLING
  • ADONIS ENACHE - SPECIALIST IN STYLING