GABRIELA DIMA - TRAINER NATIONAL HAIR EXPERT

GABRIELA DIMA - HEAD OF HAIR EDUCATION

GABRIELA DIMA - HEAD OF HAIR EDUCATION

 

Gabriela Dima este Hair Expert si Trainer National al Moroccanoil, Joico si Kevin Murphy, se afla in echipa Top Line din 2016 cand a renuntat la activitatea de peste 10 ani in saloanele de infrumusetare pentru a duce la un alt nivel tehnica, intelegerea si aplicarea practica a cunostintelor de hairstyle!

Absolventa a cursurilor internationale de specializare in tehnici de hairstyling create de catre Moroccanoil.

Seminarii de culoare, tunsoare si styling , specializari absolvite in laboratoarele din Olanda ale Joico Europe.

Acreditare Initial.Key pentru toate produsele brandului Kevin Murphy. In formare pentru trecerea la nivelul Gold.Key

Devotamentul fata de brandurile pe care le reprezinta, pasiunea cu care impartaseste cunostintele si experientele acumulate pe parcursul anilor in diverse seminarii internationale si module de specializare, fac din Gabriela un formator captivant si efervescent!

Apreciata deopotriva de investitorii saloanelor de beauty din toata tara cat si de angajatii acestora, Gabriela lasa cate putin din dedicare, seriozitate si pasiune in fiecare loc in care ajunge!

Articole in revistele mondene, interviuri , deschiderea noilor saloane partenere,instruirea echipelor de vanzari, marketing si stilisti, evenimente de lansare produse sau campanii organizate de trusturi de presa fac parte din rutina zilnica a trainerului nostru.

Motto-ul preferat : #maketheimpossiblepossible