IULIA OSMAN - TRAINER MANICHIURA

IULIA OSMAN - TRAINER nAILS

IULIA OSMAN - TRAINER nAILS

Ma numesc Iulia Osman, sunt Trainer National CND.

Fiind pasionata de tot ceea ce inseamna metode si tehnici de infrumusetare a unghiilor am luat decizia in urma cu aproape 2 ani de a-mi incepe acest drum de formator in cadrul companiei Top Line, departamentul Educatie, dupa o experienta de aproape 5 ani ca Nail Tehnician.

Am absolvit seminari, cursuri nationale si internationale care au contribuit la specializarea mea:

  • 2012 - Curs de specializare "Stilist Protezist" OPI Axxium Gel - D.C. Nails Academy.
  • 2015 - Curs de Formator, atestat de Romania.
  • 2015 - alessandro International Global Training - alessandro International Academy - Dusseldorf,Germania.
  • 2015 - CND International PrepCamp - Atena, Grecia.
  • 2016 - CND International BootCamp 2016 - Amsterdam, Olanda.• 2016 - Train the Trainer - SoftLearning - Sorin Feroiu.

Sunt un specialist Nail Care plin de imaginatie, delicatete, meticulozitate, creativitate, avand multa iubire pentru frumos, o fire proactiva, interes pentru dezvoltare profesionala constanta. Placerea si rolul meu este de-a impartasi cunostintele dobandite tuturor persoanelor pasionate de Nail Care, in cadrul seminariilor sustinute de mine.

Reprezint in calitate de Formator CND, acest brand de renume, cunoscut pentru performanta si tehnologia superioara dezvoltata,  ofer cursantilor mei posibilitatea de  invatare a unor tehnici speciale, pentru realizarea unghiilor tehnice cu aspect natural, metode  de design pe care le veti putea realiza cu usurinta in saloane, cat si metode de ingrijire a unghiilor naturale si tratamente Spa.

Pentru mine succesul unui Tehnician de unghii se traduce  prin varietate de servicii, calitatea, indemanarea, rapiditatea in executie, eficienta, creativitate, o consiliere corecta, respectul fata de client, cunoasterea celor mai performante tehnici si metode de lucru prin care sa putem oferi clientului un serviciu ireprosabil, intr-un cuvant PROFESIONALISM.

Motto-ul meu este: " I DO NAILS, WHAT'S YOUR SUPERPOWER!"