LILI OLTEANU - DIRECTOR EDUCATIE TOPLINE

LILI OLTEANU - FORMATOR EDUCATIE

LILI OLTEANU - FORMATOR EDUCATIE

Doamna Lili Olteanu a condus activitatea Centrelor de Slabit si Infrumusetare Silhouette in functia de Director General. A pus bazele conceptului stiintific al frumusetii si a format echipele de profesionisti care lucreaza in centre.

Incepand cu anul 2001, Lili Olteanu a fost numita Director Tehnic al  Academie Scientifique de Beaute Paris pentru Romania, a dezvoltata si organizat seminarii si lansat numeroase produse profesionale Academie Scientifique de  Beaute Paris in diferite locatii din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov, Timisoara, Cluj, Craiova, Ploiesti, Iasi, etc.

Doamna Lili Olteanu si-a inceput activitatea in domeniul infrumusetarii in anul 1986, ca si cosmetician in cadrul saloanelor Palais de Beaute, Casablanca. Cu o experienta de 35 de ani ca formator si trainer international (Franta, Belgia, Spania, Italia, Grecia, etc), doamna Olteanu sustine seminarii in intreaga lume si colaboreaza cu cele mai importante centre si institute de infrumusetare din Occident.

Studiile in domeniul cosmeticii le-a aprofundat ca formator si consultant al Scolii  Particulare de Cosmetica, Casablanca (Maroc) si a urmat cursuri de specializare tehnica si comerciala pentru produsele Lancome, Clarins, Maria Galland, Dr. Renou, Arnould, Academie Scientifique de Beaute Paris, Guinot, LPG, Beauty Defect Reper, Yonka, Decleor, Clinic...etc.