Academie

Academie

 

Inca de la inceput, Academie Scientifique de Beaute Paris a marcat istoria produselor cosmetic prin puterea sa de inovatie, ecelenta abordarea sa unica si specifica in ingrijirea pielii, aratand astfel ca a fost intotdeauna institutul pariziand de frumusete care doreste sa creeze apropiere intre esteticiana si consumator.

 

Inovare

Academie Scientifique de Beaute Paris este o companie moderna, cautand intotdeauna sa dezvolte solutii cosmetice bazate pe ingredienti activi concentrati.

Excelenta

Académie Scientifique de Beauté a fost distribuit dintr-un loc exclusivist si prestigios, situat la rue Saint-Honoré, in Paris: primul salon de infrumusetare din Franta. Fondatorul Académie a fost convins ca posibila tinerete vesnica exista daca si numai daca produsele de ingrijire a pielii sunt formulate stiintific si riguros. 

Profesionalism

Profesionisti in frumusete la dispozitia dumneavoastra, Expertii Académie ca ofera sfaturi personalizate, o analiza exacta privind diferitele nevoi si ingrediente active, totul pentru a va ajuta sa atingeti obiectivul vostru in frumusete.

 

 

 

 

Noutati Si Evenimente