Seminar Initiere Dermacte

Seminar Dermacte

 Seminar Dermacte
Ma inscriu!

Inca de la inceput, Academie Scientifique de Beaute Paris a marcat istoria produselor cosmetic prin puterea sa de inovatie, ecelenta abordarea sa unica si specifica in ingrijirea pielii, aratand astfel ca a fost intotdeauna institutul pariziand de frumusete care doreste sa creeze apropiere intre esteticiana si consumator. 

"Cohabitation of two worlds: dermatology and cosmetology."

"Coabitarea a doua lumi: dermatologie si cosmetologie".

Derm Acte ofera solutii reale pentru experti. Fiecare produs este formulat cu un ingredient activ ultra-puternic, inspirat de sectorul medical, care permite obtinerea unor rezultate eficiente pe piele. In centrul formulelor, ingredientul activ este capabili sa-si atinga tinta cu precizie, si treptat adevaratele rezultate ale tehnologiei. Aceste transportoare foarte speciale vor aduce toate ingredientele active de care pielea are nevoie.

Derm Acte ofera o alternativa la chirurgia cosmetica si se adreseaza tuturor doamnelor care nu sunt gata, sau nu vor fi niciodata, pentru o interventie fie ea si chiar minora.
Tratamentele specializate cu acid hialuronic, vitamine vectorizate, ceramide, tetrapeptide si tripeptide, calciu, aminoacizi si multe altele, sunt pentru utilizare la domiciliu sau ca tratament profesionist dupa primirea unui diagnostic complet si personalizat, prescris de un specialist acreditat Académie.

Trainer Diana Mandru

Locuri limitate!

SEMINAR DERMACTE

 

Data 

16.04.2019

Durata seminar

 1/2 zile   

Interval orar

9.30 - 13.00

Nivel seminar

Initiere

Locatie: Sediul Top Line

Bld.Regina Maria 14, Bucuresti

09.30-11.30
- Prezentarea  trainer-ului
- Prezentarea agendei de seminar
- Prezentarea conceptului de brand
-Pauza cafea

11.30-13.00
-Prezentarea produselor si tratamentelor

 

Conditii de participare:

  • GRATUITpentru salon partener top line
  • clientii existenti topline vor achita 50e taxa sau 500e comanda produse la agent.

 

Acest seminar este recomandat persoanelor care lucreaza cu Academie, care doresc sa achizitioneze produsele brandului sa imbunatateasca tehnica de lucru si pt cei care doresc sa ofere clientilor un nou serviciu de ingrijire.


La finalul seminarului participantii vor dobandi urmatoarele:

 

- Descopera un brand nou.

- Tehnici noi de lucru

- Tips & tricks

 

 

Brand: Dermacte