Lansare Classys - Clatuu & Aquapure

Lansare Classys - Clatuu & Aquapure

Lansare Classys - Clatuu & Aquapure

29 mai, ora 14:00, sediul Top Line  Invitata Elizabeth Lee - International Export Manager CLASSYS


TEHNOLOGIE AVANSATA PENTRU REZULTATE MAXIME

CLATUU ALPHA este proiectat pentru a se conforma unei mari varietati de planuri de tratament, pentru a reduce eficient celulele adipoase. Indeparteaza grasimea localizata si persistenta, din orice unghi, datorita multiplelor aplicatoare.

Prin actiunea sa, CLATUU ALPHA remodeleaza corpul, atacand si eliminand definitiv depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare. Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C iar grasimea se elimina in mod natural prin intermediul metabolismului lipidic . Pacientul nu simte durere si nici frig. Odata distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenereaza, rezultatul mentinandu-se timp indelungat. Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, si altul cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

Sistemul controlat de racire al CLATUU ALPHA are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime. Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Tratamentul CLATUU ALPHA poate fi aplicat pe mai multe zone unde exista depozite de grasime: abdomen, coapse, spate, zona lombara, brate sau pe zona de deasupra genunchilor. 

 

 

30 mai, ora 13:30, sediul Top Line 

Invitata Elizabeth Lee - International Export Manager CLASSYS

AQUAPURE se adreseaza unei multitudini de afectiuni ale tenului. Cu ajutorul combinatiei unice de 4 tehnologii intr-un singur dispozitiv, obtinem pe loc rezultate formidabile in cresterea fermitatii, elasticitatii si luminozitatii pielii, reducerea exfolierii, curatarea porilor si tratarea hiperpigmentarii.

AQUAPURE curata profund pentru a elimina impuritatile si pentru a descoperi un strat de piele sanatos si vibrant prin exfoliere delicata. Tratamentele puse la dispozitie de tehnologia Aqua Pure te ajuta sa hidratatezi si sa hranesti pielea cu ingrediente bogate in antioxidanti, pentru a promova productia de colagen si elastina, lasandu-va un ten intinerit.
Ghidul tau complet pentru ingrijirea tenului.


ELECTROPORATIE - 
Conduce curenti electrici slabi si stabili pentru a ajuta la livrarea transdermica a nutrientilor in piele.

 

 

 

ELECTROPORATIE - Conduce curenti electrici slabi si stabili pentru a ajuta la livrarea transdermica a nutrientilor in piele.

 

 

 

MICRO-CURENTI - Stimuleaza circulatia sangelui cu un efect de inaltare si strangere care promoveaza, de asemenea, regenerarea elastinei si a colagenului.

 

 

 

RACIRE/INCALZIRE - Functia de racire este utilizata pentru a reduce liniile fine si ridurile, ajutand in acelasi timp la imbunatatirea reparatiei pielii. Firmele de energie termica si tonurile de piele. 

 

Brand: CLASSYS
  • Lansare Classys - Clatuu & Aquapure