Despre Top Line

Despre noi

Va invitam sa intrati in universul Top Line Romania!

Veti gasi peste 12 000 produse si mai mult de 36 de branduri mondiale profesionale.
Avand o experienta de peste 25 ani, Top Line este lider pe piata din Romania in domeniul distributiei de aparatura si mobilier pentru saloanele de infrumusetare, precum si de branduri cosmetice profesionale de lux.

In cel mai accesibil mod, Top Line ofera saloanelor de infrumusetare, cat si utilizatorilor de produse profesionale, acces la produse de cea mai inalta calitate, oferindu-le oportunitatea de a beneficia de exclusivitatea unor servicii si marci de top pe piata din Romania.
Prin serviciile noastre personalizate dorim sa va oferim o experienta de shopping unica, pentru a beneficia din plin de produsele brand-urilor preferate, in fiecare zi, si pentru a avea la dispozitie solutii diverse. Produsele de cea mai inalta calitate sunt cele care completeaza cu succes serviciile oferite in saloanele de infrumusetare, motiv pentru care le aducem mai aproape de tine prin intermediul magazinului nostru online.

Dorim sa-ti facem accesibile cele mai noi branduri aparute in toate colturile lumii si sa-ti oferim informatii cat mai detaliate despre produse de inalta calitate, ale unor producatori de renume.

In efortul continuu de ridicare a standardelor serviciilor industriei de frumusete profesionala din Romania, TOP LINE asigura partenerilor sai:
Exclusivitate privind cele mai faimoase branduri de lux:
-          Ingrijirea tenului: BABOR, GUINOT, MARY COHR, ACADEMIE, ANESI-DEPILEVE, DERMIA SOLUTIONS;
-          Machiaj: KRYOLAN;
-          Ingrijirea parului: MOROCCANOIL, JOICO, GOLDWELL, VITALITY'S, TIGI, WET BRUSH,  KEVIN MURPHY, BALMAIN, PARLUX, FARMAVITA;
-          Unghii: CND, GEHWOL, MORGAN TAYLOR, GELISH;
-          Accesorii: WET BRUSH, ARDELL;
-          Echipamente: UNIVERSKIN,  ALMA LASERS, GENESIS BIOSISTEMS, CLASSYS, LPG, ULTRATONE FUTURA PRO, STARDUST, EFB BEAUTE.
-       Mobilier pentru saloane si spa-uri: MALETTI, IONTO-COMED, SILVER FOX, TANITA, NILO, GAMMA, GHARLENI.
Programe de consiliere privind dezvoltarea de business si antreprenoriat, sustinere de marketing si comunicare a saloanelor partenere (campanii personalizate in mass media si social media, materiale de vizualizare, merchandising a zonei de revanzare, brosuri, pliante, etc).

Departament educational format din traineri acreditati, cu activitate profesionala recunoscuta si experienta vasta in domeniul formarii profesionale. Echipa educationala este specializata in afara tarii si colaboreaza cu cele mai prestigioase Academii de Frumusete din lume. Organizam seminarii sustinute de traineri internationali, workshop-uri si prezentam in premiera noutati si trenduri la nivel mondial.
Responsabilitate fata de produse si respectul privind legislatia din Romania privind acest segment. Va asiguram ca toate produsele noastre corespund legislatiei din Romania, Top Line garantand calitatea acestora.

Profita de numeroasele noutati in ceea ce priveste marcile exclusiviste pe care le oferim si de oferta noastra comerciala, fara concurenta in Romania.

Top Line Shop este un concept inovator, care dezvolta oferte si discounturi pentru o gama larga de produse. Toate gamele de pe shop-ul online sunt prezente atat in magazinele noastre, cat si in saloanele partenere. Vizitati web site-ul nostru: www.toplineshop.ro! Va punem la dispozitie o gama complexa de produse de top, pe care trebuie sa o decoperiti.

Compania Top Line
Sediul TOP LINE din Bucuresti, cu o suprafata de 2700 mp, include: showroom-uri, birouri, sali de conferinta, sali de seminar. Centrele tehnice sunt dotate la standarde internationale, cu sali modulare, plasate pe 2 etaje, si un depozit de 7 500 m².
Top Line detine sapte reprezentante in cele mai importante orase: Bucuresti, Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta si un centru logistic dotat cu echipamente si sisteme de operare moderne.
Compania este organizata pe departamente specializate: vanzari, educatie, marketing, grafica, PR si consultanta in beauty business, economic, legal, HR, IT, arhitectura sau logistica.
Oferim consiliere permanenta pentru implementarea celor mai viabile solutii in vederea maximizarii profitului in magazinele si saloanele partenere Top Line.
Suntem prezenti in magazinele profesionale din toata tara, unde se comercializeaza cele mai importante branduri si accesorii.
Am lansat Top Beauty Trade Show, eveniment dedicat frumusetii profesionale de top, ce prezinta tendintele internationale in coafura, estetica si nail design, ultimele tehnologii in aparatura, mobilier profesional, avand invitati speciali de marca si ateliere de frumusete.