Vedetele au aflat noutatile din industria frumusetii la TopLine – Top Beauty Trade Show

Vedetele au aflat noutatile din industria frumusetii la TopLine – Top Beauty Trade Show

Vedetele au aflat noutatile din industria frumusetii la TopLine – Top Beauty Trade Show

Strălucitor, RoÈ™u ÎndrăzneÈ›, Cupru Lucios. Sunt 9 nuanÈ›e superbe, create pe baza tehnologiei Elumenated (culoare oxidativă combinată cu Elumen), pentru rezultate splendide, unice.

ghd platinum, noul styler fără compromisuri

ghd platinum  oferă rezultate extraordinare de styling în fiecare zi fără a compromite sănătatea părului. Tehnologia  inteligentă tri-zone™ menÈ›ine o temperatură mai sigură pentru păr în mod constant È™i uniform de la rădăcină până la vârf. Părul este stilizat într-o singură miÅŸcare, fără mare efort, oricine având astfel posibilitatea de avea cât un look nou în fiecare zi. ghd platinum are preÈ› recomandat de vânzare de 1269 lei È™i este disponibil în două variante: alb È™i negru.

 

ghd curve oferă bucle cu aspect profesional, uÈ™or de creat È™i foarte rezistente. Fie că îÈ›i doreÈ™ti bucle strânse sau largi,  ghd curve™ oferă o gamă largă de instrumente de styling pentru a se potrivi fiecărui tip de păr È™i de lungime. Dezvoltat de oameni de È™tiință din echipa ghd È™i oferind tehnologia certificata tri-zone™, ghd curve îÈ›i oferă bucle uimitoare, cu aspect sănătos È™i care durează. ghd curve are preÈ›ul recomandat de vânzare 1230 lei.

 

JOICO CURL

CURL, noua gamă pentru păr creț și ondulat de la JOICO, include produse precum:

Curl Sampon 300ml - preÈ› recomandat de vânzare - 86 lei

Curl Conditioner 300ml - preÈ› recomandat de vânzare - 90 lei

Curl Co+Wash 300ml - preÈ› recomandat de vânzare  - 90 lei

Curl Reanimating Mist 150ml - preÈ› recomandat de vânzare - 83 lei

Curl Correcting Milk 150ml - preÈ› recomandat de vânzare - 83 lei

 

ULTRATONE: FUTURA ULTRA PRO DREAMSHAPER:

 

ULTRATONE, liderul mondial în domeniul terapiilor estetice profesionale non-invazive, cu peste 49 de ani de cercetări stiinÈ›ifice È™i tehnici medicale, a lansat B.E.S.T. Sistem de Tehnologii Sincronizate cu Bio Energie pentru întinerire facială È™i corporală, beneficiind de patentul de transmițători LUMI (Impulsuri Mioneurale Luminoase Unificate).

Noul sistem ULTRATONE, FUTURA ULTRA PRO, superior în performanță mulÈ›umită sistemului de tehnologii B.E.S.T, oferă Helioterapie avansată bazată pe efectul sinergic al Luminilor Bioptice, Cromoterapiei, Biostimulării, MicrocurenÈ›ilor, conceptului Ultra Lipo Ultracell È™i Ultrasunete, oferind mii de faze de tratament. Asta înseamnă că un client poate primi, de exemplu, simultan Lifting facial în patru dimensiuni, biostimulare pentru reducerea în centimentri în talie È™i tratament cu ultrasunete anticelulitic. În plus, are parte È™i de beneficiile Cromoterapiei, bucurându-se în acelaÈ™i timp de un tratament relaxant È™i de răsfăț în timpul sesiunii de tratament.

 

LPG

Noile protocoale LPG

InversaÈ›i procesul natural de îmbătrânire a pielii dumneavoastră! Îngrijire expres, rapidă È™i eficientă, chiar È™i fără a fi nevoie ca, în timpul tratamentului, să vă dezbrăcaÈ›i. Noile tratamente È›intesc o anumită zonă pentru un efecte rapide È™i eficiente:

Endermologie Față:

-zona facială superioară/pungi sub ochi sau cearcăne

-riduri în jurul ochilor/zona gurii

-ovalul feÈ›ei/bărbie dublă/gât

-decolteu/mâini

 

Endermologie Corp:

-Scapi de depozitele de grăsime din zona omoplaÈ›ilor, zona bustului,a  braÈ›elor si a spatelui

-Remodelează posteriorul și te scapă de celulită

-Ai o talie sculptată, un abdomen plat și ferm

-Picioare tonifiate, fără celulită