Vedetele au aflat noutatile din industria frumusetii la TopLine – Top Beauty Trade Show

Vedetele au aflat noutatile din industria frumusetii la TopLine – Top Beauty Trade Show

Vedetele au aflat noutatile din industria frumusetii la TopLine – Top Beauty Trade Show

Strălucitor, Roșu Îndrăzneț, Cupru Lucios. Sunt 9 nuanțe superbe, create pe baza tehnologiei Elumenated (culoare oxidativă combinată cu Elumen), pentru rezultate splendide, unice.

ghd platinum, noul styler fără compromisuri

ghd platinum  oferă rezultate extraordinare de styling în fiecare zi fără a compromite sănătatea părului. Tehnologia  inteligentă tri-zone™ menține o temperatură mai sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf. Părul este stilizat într-o singură mişcare, fără mare efort, oricine având astfel posibilitatea de avea cât un look nou în fiecare zi. ghd platinum are preț recomandat de vânzare de 1269 lei și este disponibil în două variante: alb și negru.

 

ghd curve oferă bucle cu aspect profesional, ușor de creat și foarte rezistente. Fie că îți dorești bucle strânse sau largi,  ghd curve™ oferă o gamă largă de instrumente de styling pentru a se potrivi fiecărui tip de păr și de lungime. Dezvoltat de oameni de știință din echipa ghd și oferind tehnologia certificata tri-zone™, ghd curve îți oferă bucle uimitoare, cu aspect sănătos și care durează. ghd curve are prețul recomandat de vânzare 1230 lei.

 

JOICO CURL

CURL, noua gamă pentru păr creț și ondulat de la JOICO, include produse precum:

Curl Sampon 300ml - preț recomandat de vânzare - 86 lei

Curl Conditioner 300ml - preț recomandat de vânzare - 90 lei

Curl Co+Wash 300ml - preț recomandat de vânzare  - 90 lei

Curl Reanimating Mist 150ml - preț recomandat de vânzare - 83 lei

Curl Correcting Milk 150ml - preț recomandat de vânzare - 83 lei

 

ULTRATONE: FUTURA ULTRA PRO DREAMSHAPER:

 

ULTRATONE, liderul mondial în domeniul terapiilor estetice profesionale non-invazive, cu peste 49 de ani de cercetări stiințifice și tehnici medicale, a lansat B.E.S.T. Sistem de Tehnologii Sincronizate cu Bio Energie pentru întinerire facială și corporală, beneficiind de patentul de transmițători LUMI (Impulsuri Mioneurale Luminoase Unificate).

Noul sistem ULTRATONE, FUTURA ULTRA PRO, superior în performanță mulțumită sistemului de tehnologii B.E.S.T, oferă Helioterapie avansată bazată pe efectul sinergic al Luminilor Bioptice, Cromoterapiei, Biostimulării, Microcurenților, conceptului Ultra Lipo Ultracell și Ultrasunete, oferind mii de faze de tratament. Asta înseamnă că un client poate primi, de exemplu, simultan Lifting facial în patru dimensiuni, biostimulare pentru reducerea în centimentri în talie și tratament cu ultrasunete anticelulitic. În plus, are parte și de beneficiile Cromoterapiei, bucurându-se în același timp de un tratament relaxant și de răsfăț în timpul sesiunii de tratament.

 

LPG

Noile protocoale LPG

Inversați procesul natural de îmbătrânire a pielii dumneavoastră! Îngrijire expres, rapidă și eficientă, chiar și fără a fi nevoie ca, în timpul tratamentului, să vă dezbrăcați. Noile tratamente țintesc o anumită zonă pentru un efecte rapide și eficiente:

Endermologie Față:

-zona facială superioară/pungi sub ochi sau cearcăne

-riduri în jurul ochilor/zona gurii

-ovalul feței/bărbie dublă/gât

-decolteu/mâini

 

Endermologie Corp:

-Scapi de depozitele de grăsime din zona omoplaților, zona bustului,a  brațelor si a spatelui

-Remodelează posteriorul și te scapă de celulită

-Ai o talie sculptată, un abdomen plat și ferm

-Picioare tonifiate, fără celulită