SORIN SIMILEA - SPECIALIST IN COLORIMETRIE

SORIN SIMILEA - SPECIALIST IN COLORIMETRIE

SORIN SIMILEA - SPECIALIST IN COLORIMETRIE

 

Sorin Similea - o poveste de succes

In anul 1997 tanarul Sorin Similea incepe a cocheta cu lumea hairstyling-ului, realizand ca este meseria care i se potriveste perfect, incepe a descifra tainele anevoiosului drum catre succes alaturi de mentorul sau Constantin Ilie.

Datorita abilitatilor si talentului sau innascut dupa numai 5 luni de zile reuseste sa obtina locul 7, alaturi de echipa Wella, in cadrul competitiei World Styling Championship for juniors, competitia are loc in Darmstadt, Germania.

Este cooptat in echipa Wella, creatiile sale aparand pe scena celebrului festival de moda Fashion Days of Romania. A ajutat la lansarea  brandului Londa in Romania si i-a reprezentat cu succes in toate campaniile de promovare.

Datorita maiestriei si usurintei in exprimare prin intermediul parului, este solicitat de nume celebre din industrie precum Catalin Botezatu, Doina Levinta, Romanita, Dorin Negrau, Irina Shrotter, dar si de reviste. 

In anul 2007 se alatura echipei Goldwell unde este numit Director Artistic, fiind acaparat de produsele brandului.

Povestea succesului sau este continuata prin intermediul saloanelor Geta Voinea, desfasurandusi activitate in salonul din Piata Dorobanti.

"De 17 ani sau mai bine spus de cand am inceput aceasta minunata meserie, ma tot gandesc cum sa promovez un concept pe care il consider esential in breasla noastra, acela de consiliere prealabila. Asa cum de exemplu orice vizita la stomatolog incepe cu o consultatie si un plan si tratament, in acelasi mod, pastrand bineinteles proportiile, si o vizita la stlistul tau trebuie sa initieze in acelasi mod asumat si profesionist. Cu deosebita bucurie va impartasesc ca pot in sfarsit sa ma dedic acestei idei si ca va astept sa ne vizitati pe Calea Grivitei 126 - 128 in incinta Eurohotels International.

Intotdeauna am tinut sa imi intampin clienta cu o discutie relaxata dar profesionista referitoare la obiceiurile de intretinere ale parului acasa sau la salon, despre istoricul experimental cromatic si stilistic, despre frecventa acestor procedeuri, etc si ca in amestecul de aroma de cafea sa ii ofer o diagnoza si toate detaliile legate de textura si calitatea firului de par, ten, forma fetei, culoarea ochilor, detalii-argument de altfel, in decizia final aleasa. Si mai mult, tin ca nici o clienta sa nu plece fara o consiliere amanuntita facuta de unul dintre profesionistii salonului nostru asupra texturii firului de par, a liniei tunsorii, a culorii care sa ne armonizeze perfect, pana la folosirea corecta a sampoanelor, tratamentului sau a ustensilelor pe care le avem si le folosim acasa.

Imi practic meseria cu pasiune si tocmai de asta imi respect fiecare client; multumesc de fiecare data pentru interesul aratat si mai ales pentru ca am fost lasat sa creez, sa aplic ce am invatat in acesti ani de experienta si pentru ca mi se acorda incredere", ne impartaseste Sorin Similea. 

 

  • SORIN SIMILEA - SPECIALIST IN COLORIMETRIE
  • SORIN SIMILEA - SPECIALIST IN COLORIMETRIE
  • SORIN SIMILEA - SPECIALIST IN COLORIMETRIE