Dermacte

Dermacte

Academie Scientifique de Beaute Paris a marcat istoria produselor cosmetic prin puterea sa de inovatie, ecelenta abordarea sa unica si specifica in ingrijirea pielii, aratand astfel ca a fost intotdeauna institutul pariziand de frumusete care doreste sa creeze apropiere intre esteticiana si consumator. 

 

 

"Cohabitation of two worlds: dermatology and cosmetology."

"Coabitarea a doua lumi: dermatologie si cosmetologie".

 

Derm Acte ofera solutii reale pentru experti. Fiecare produs este formulat cu un ingredient activ ultra-puternic, inspirat de sectorul medical, care permite obtinerea unor rezultate eficiente pe piele. In centrul formulelor, ingredientul activ este capabili sa-si atinga tinta cu precizie, si treptat adevaratele rezultate ale tehnologiei. Aceste transportoare foarte speciale vor aduce toate ingredientele active de care pielea are nevoie.

Derm Acte ofera o alternativa la chirurgia cosmetica si se adreseaza tuturor doamnelor care nu sunt gata, sau nu vor fi niciodata, pentru o interventie fie ea si chiar minora.
Tratamentele specializate cu acid hialuronic, vitamine vectorizate, ceramide, tetrapeptide si tripeptide, calciu, aminoacizi si multe altele, sunt pentru utilizare la domiciliu sau ca tratament profesionist dupa primirea unui diagnostic complet si personalizat, prescris de un specialist acreditat Académie.

 

Noutati Si Evenimente