Goldwell

Goldwell

De 70 de ani, GOLDWELL este partenerul exclusiv al hair stilistilor din peste 40 de tari. In fiecare zi privim experienta din salon prin ochii tai - dezvoltam instrumente, tehnologie de culoare si produse inovative ce îtti alimenteaza creativitatea, iti canalizează munca È™i iti fac clientii sa arate È™i sa se simtă fantastic. 

WE THINK STYLIST
"Parteneriatul este mai mult decât produse minunate."

Goldwell este un brand in transformare, ghidat de echipa o globala de stilisti pasionati. Acum, mai mult ca niciodata, tot ceea ce produc este dedicat pentru tine si pentru succesul tau.

WE THINK STYLIST
"Noi facem mai mult decât sa va înțelegem, incercam doar sa gandim tine."

Goldwell considera ca numai prin atingerea excelentei creative, a satisfactiei clientilor si a succesului salonului pot atinge succesul.

 

IT'S WAY BEYOND PRODUCTS 
"Dincolo de produse..."

Goldwell este marca exclusiva pentru stilisti pentru a satisface toate nevoile dvs. profesionale si pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele. Cu un portofoliu complet pentru rezultate uimitoare si instrumente inovatoare care va eficientizeaza activitatea, conceptul de baza Goldwell pune la dispozitie produse si servicii care vor clientii fericiti. 

 

 

 

 

Noutati Si Evenimente