Lansare Aquapure - Classys

Lansare Aquapure - Classys

Lansare Aquapure - Classys

Va invitam sa experimentati cea mai noua tehnologie pentru ingrijirea pielii!

30 mai, ora 13:30, sediul Top Line  Invitata Elizabeth Lee - International Export Manager CLASSYS

AQUAPURE se adreseaza unei multitudini de afectiuni ale tenului. Cu ajutorul combinatiei unice de 4 tehnologii intr-un singur dispozitiv, obtinem pe loc rezultate formidabile in cresterea fermitatii, elasticitatii si luminozitatii pielii, reducerea exfolierii, curatarea porilor si tratarea hiperpigmentarii.

AQUAPURE curata profund pentru a elimina impuritatile si pentru a descoperi un strat de piele sanatos si vibrant prin exfoliere delicata. Tratamentele puse la dispozitie de tehnologia Aqua Pure te ajuta sa hidratatezi si sa hranesti pielea cu ingrediente bogate in antioxidanti, pentru a promova productia de colagen si elastina, lasandu-va un ten intinerit.
Ghidul tau complet pentru ingrijirea tenului.


ELECTROPORATIE - 
Conduce curenti electrici slabi si stabili pentru a ajuta la livrarea transdermica a nutrientilor in piele.

 

 

 

ELECTROPORATIE - Conduce curenti electrici slabi si stabili pentru a ajuta la livrarea transdermica a nutrientilor in piele.

 

 

 

MICRO-CURENTI - Stimuleaza circulatia sangelui cu un efect de inaltare si strangere care promoveaza, de asemenea, regenerarea elastinei si a colagenului.

 

 

 

RACIRE/INCALZIRE - Functia de racire este utilizata pentru a reduce liniile fine si ridurile, ajutand in acelasi timp la imbunatatirea reparatiei pielii. Firmele de energie termica si tonurile de piele. 

 

Brand: CLASSYS