Lansare CLATUU ALPHA & AQUAPURE

Lansare CLATUU ALPHA - Classys

Lansare CLATUU ALPHA - Classys
Ma inscriu!

29 mai, ora 14:00, sediul Top Line  Invitata Elizabeth Lee - International Export Manager CLASSYS


TEHNOLOGIE AVANSATA PENTRU REZULTATE MAXIME

CLATUU ALPHA este proiectat pentru a se conforma unei mari varietati de planuri de tratament, pentru a reduce eficient celulele adipoase. Indeparteaza grasimea localizata si persistenta, din orice unghi, datorita multiplelor aplicatoare.

Prin actiunea sa, CLATUU ALPHA remodeleaza corpul, atacand si eliminand definitiv depozitele de grasime nedorite, intr-o singura sedinta. Procedura nu este dureroasa si nu necesita timp de recuperare. Tratamentul reduce tesutul adipos prin inghetarea zonei respective la -9°C iar grasimea se elimina in mod natural prin intermediul metabolismului lipidic . Pacientul nu simte durere si nici frig. Odata distruse prin acest tratament, adipocitele nu se mai regenereaza, rezultatul mentinandu-se timp indelungat. Aparatul, unic in Romania, are doua tipuri de aplicatoare: unul plat, destinat stratului adipos redus, si altul cu manipol curbat, pentru tesutul adipos dezvoltat, care se regaseste pe abdomen, spate sau solduri.

Sistemul controlat de racire al CLATUU ALPHA are rezultate pe termen lung, imbunatatind fermitatea pielii si textura sa, remodeland corpul si reducand depozitele de grasime. Efectul este vizibil la 3 saptamani de la realizarea tratamentului, iar rezultatul final se instaleaza la 12 saptamani de la realizarea procedurii.

Tratamentul CLATUU ALPHA poate fi aplicat pe mai multe zone unde exista depozite de grasime: abdomen, coapse, spate, zona lombara, brate sau pe zona de deasupra genunchilor. 

 

Brand: CLASSYS
  • Lansare CLATUU ALPHA - Classys