Conceptul SKINFAKTOR - Design piele sănătoasă Succesul cheie este conceptul Dermia Solution SKINFAKTOR. Oferă formule de vârf special concepute pentru diferite condiții de piele, care sunt grupate în 6 tipuri majore, așa-numitele factori d

Seminar International Dermia Solutions

Seminar International Dermia Solutions

Participa si tu la Seminarul International Dermia Solutions intre 16-18 Ianuarie 2019 si invata secretele in frumusete de la Helmut si Gabriela La Fontaine.

 

http://www.academiatopline.ro/uploads/news/thumb//image2psd_va4q.jpg

DERMIA are la baza 40 de ani de experienta în industria frumusetii si este principalul furnizor de instrumente si sisteme inovatoare pentru tratamente cosmetice.

Helmut si Gabriela La Fontaine au infiintat prima companie in 1978 si bazandu-se pe experienta lor în industrie au dus tratamentele cosmetice la nivelul urmator: tratarea problemelor cutanate prin combinarea produselor high-tech cu tehnologia de frumusete.

Desfasurator seminar:

Dermia

16.01.2019 - Bucuresti - Sediul Top Line
17.01.2019 - Iasi - Palas Mall Iasi, sala Mozzart, ora 11.00

Cronosderm 

18.01.2019 - Bucuresti - Sediul Top Line

Conceptul DERMIA SKINFAKTOR

Succesul conceptului Dermia Solution SKINFAKTOR consta in dezvoltarea unor formule de tratament inovative si special concepute pentru diferite tipuri de piele.

FAKTOR D - combinatie de produse și proceduri dezvoltate pentru ten deshidratat, sensibil, care se exfolieaza, care da senzatia ca tine.
FAKTOR O - pentru ten gras, cu puncte negre, cu pori dilatati și acnee.
FAKTOR P - pentru ten pigmentat, cu pete cauzate de inaintarea in varsta si nuante diferite ale tenului.
FAKTOR S - pentru ten sensibil, reactiv, cu cuperoză.
FAKTOR W - pentru ten uscat, matur sau mixt, care si-a pierdut elasticitatea, supus unor agresuni mai ales cele ale mediului înconjurător.

http://dermia-solution.com/images/dermia-products-1-p-800.png

Dupa o consultatie profesionista a tip piele, cosmeticianul trebuie sa identifice corect factorul de piele si sa recomande componentele si etapele de tratament potrivite. In acelasi timp, tehnologia neinvaziva accelereaza efectul procedurilor, pregatind pielea pentru tratament si stimuland incet functiile regenerative proprii, ceea ce va duce la o imbunatatire instantanee, cu efect de durata.

 

  • Seminar International Dermia Solutions