Babor Reversive - Efect de Intinerire Celulara

Babor Reversive - Efect de Intinerire Celulara

Babor Reversive -  Efect de Intinerire Celulara

Linia de ingrijire BABOR ReVersive poate "sa intoarca putin timpul inapoi".


Set cadou de lux pentru incetinirea procesului de imbatranire celulara. Asocierea dintre crema de zi si masca de noapte pentru un tratament complet antiage acasa. Logica trecerii timpului este inversata, semnele de imbatranire sunt estompate iar tendinta de imbatranire a pielii-incetinita.

Setul BABOR ReVersive compus din Crema antiage Reversive 50 ml si Masca antiage de noapte Reversive 75 ml www.toplineshop.ro/set-cadou-babor-reversive-efect-de-intinerire-celulara.

 

RE-YOUTH COMPLEX - Complex de RE-INTINERIRE

BABOR a creat o formula precisa si exclusiva pentru linia ReVersive. Formula contine 4 ingredienti activi de inalta performanta ce lucreaza in perfecta sinergie.

Telovitin: mentine tineretea celulelor pentru mai mult timp

Telovitin, un ingredient activ bazat pe studiii care au castigat premiul Nobel pentru cercetare, este un ingredient ce combate imbatranirea de la sursa primara: activitatea celulara. Protejeaza telomerii (secventa finala a cromozomilor) si prin urmare prelungeste viata celulelor. 

Agicyl: activeaza mecanismele de protectie anti-aging  

Acest ingredient activ multifunctional este extras din celulele stem ale plantei de origine Alpina "Globularia cordifolia" si previne eficient glicatia fibrelor de colagen, prelungind elasticitatea pielii.

Lumicol: reda luminozitatea si aspectul radios al tenului

Cand pistruii nu mai sunt "amuzanti" si devin pete pigmentare, sunt de vina depozitele de proteine din tesuturi. Tenul este uniform, luminos si isi recapata sanatatea si radianta.

Epocyl: pentru un efect instant de netezire

Acest ingredient activ de origine, obtinut din plankton, formeaza un film protector la suprafata pielii, si in 15 minute de la aplicare umple vizibil orice rid, linie de expresie sau denivelare.

Aceste patru componente formeaza, impreuna efectul unic de RE-INTINERIRE. Chiar daca ReVersive nu intoarce timpul neaparat, poate sterge urmele trecerii lui. Esenta de trandafir exclusiv BABOR ii confera produsului un parfum unic.