Colectia Gwen Stefani cu OPI

Gwen Stefani Collection by O∙P∙I

Gwen Stefani Collection by O∙P∙I

Culoare in lumina reflectoarelor si finish iesit din tipare!

Totul a inceput la The Met in New York. Dupa ce a vizitat expozitia “Punk: Haos & Couture” Suzi Weiss Fischmann, OPI Co-Founder & Executive VP, a fost inspirata sa creeze o colectie de nuante care celebreaza rolul muzicii ca influenta majora in fashion. Moda stradala DIY (do it yourself)  purtata de  fanii acordurilor  moderne, inspira majoritatea designerilor ce integreaza elemente puternice, stradale, in creatii haute couture, regasite apoi pe catwalk si red carpet!

Facand parte din lumea fashion si a muzicii, Gewn Stefani- compozitor, cantareata,  designer si actrita – a fost alegerea perfecta pentru o colaborare cu Suzi; impreuna au creat o suita de culori care atrag orice femeie.  Fiind o persoana extrem de echilibrata, Gwen a recunoscut faptul ca rolul de mama este cel mai plin de recompense.  Gwen condenseaza diversitatea unei femei moderne, tinand cont de multiplele pasiuni, cu stilul si flerul déjà cunoscute.

                               

Cultura brandului OPI: ceva pentru orice femeie , de la conservatoare la indraznete – iar Gwen este pasionata de culoare. Recunoscuta dupa buzele rosii, care au devenit marca proprie , Gwen considera buzele si unghiile un accesoriu important pentru a completa un look.  Din colaborarea cu Suzi a reiesit o paleta de culori la fel de diversa ca si viata (pe care o imparte cu familia )si arta sa (pe care o imparte cu lumea intreaga).
 
“Sunt nebuna dupa aceasta paleta de culori” spune Suzi. “Este vorba de mult mai mult- de la rosul traditional la nuante dramatice de roz inchis; un nou finish ce imbraca un negru semi-mat si un auriu subtil texturizat; un crom incantator si un glitter pe care il poti caracteriza ca teatral si briliant. Aceasta colectie prezinta cea mai noua tehnologie: pigmenti  speciali si o  textura  ultramoderna. Este raspunsul la mega prezenta intrebare: . Colaborarea cu Gwen a fost si extrem de distractiva si suntem incatati sa va prezentam aceasta colectie incitanta!”